Tampereen seudun sukututkimusseura

Seuramme on 42-vuotias ja siis melko suuri, sillä siinä on yli 400 jäsentää.

No, miten se toimii?

1. Meillä on joka toinen viikko sukututkimukseen ja historiaan liittyvästä aiheesta luento. Vakituisena kokoontumispakkana kulttuurikeskus Laikun luentosali. Tilaisuus on avoin kaikille, ei vain jäsenille.

2. Seuramme kirjasto on auki luentopäivinä tuntia ennen esitystä. Kirjastossa on noin 800 nidettä, joita seuran jäsenet voivat lainata.

3. Yksi ylpeyden aiheemme on vuodesta 1981 lähtien ilmestynyt seuran oma lehti nimeltään Orpana, joka ilmestyy 36-sivuisena kaksi kertaa vuodessa ja se jaetaan jäsenille postitse.

4. Lisää kiinnostavaa luettavaa voi löytää seuran blogista, joka ilmestyy neljän viikon välein osoitteessa tamsuku.fi/blogi

5. Seuramme järjestää päivän kestäviä bussiretkiä keväisin ja syksyisin. Retkillä on opastus ja ne suuntautuvat mielenkiintoisiin historiallisiin kohteisiin.

6. Yksi suuri voimanponnistus on vuosittain järjestettävä kaikille avoin sukututkimuspäivä. Siihen sisältyy 3–4 tasokasta luentoa. Lisäksi aulatilassa on suuri joukko esittely- ja myyntipöytiä.

7. Geneettisestä sukututkimuksesta kiinnostuneet perustivat vapaamuotoisen DNA-ryhmän vuoden 2017 lopulla. Se on kokoontunut ennen tiistain esitelmäiltaa. Ryhmä on ollut korona-aikana tauolla, mutta jatkaa varmaan taas ensisyksynä.

Lisätietoja seurastamme saat nettisivuilta tamsuku.fi tai Facebookista.