Tampereen seudun sukututkimusseura

Tampereen seudun sukututkimusseuraan kuuluu nykyään noin 450 jäsentä Tampereelta, sen lähikunnista ja kauempaakin. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä seuran verkkosivuilla olevan ilmoittautumislomakkeen. Vuonna 2021 jäsenmaksu on 28 euroa. Muut samassa osoitteessa asuvat voivat liittyä jäseneksi puoleen hintaan.

Seuran monipuoliseen toimintaan kuuluvat syys- ja kevätkauden esitelmäillat joka toinen viikko Kulttuuritalo Laikussa (Keskustori 4, Tampere). Vuosittain esitelmiä on 12-14 kertaa. Esitelmiä pitävät sukututkimuksen ja historian asiantuntijat sekä seuran jäsenet. Esitelmätilaisuudet ovat kaikille kiinnostuneille avoimia.

Tampereen seudun sukututkimusseuran sukututkimuspäivää vietetään vuosittain tammikuussa Sampolassa. Päivän ohjelma koostuu korkeatasoisista esitelmistä ja eri sukututkimusseurojen sekä yksittäisten sukututkijoiden näyttelyistä ja sukututkimusmateriaalin myynnistä. Seuraava sukututkimuspäivä on lauantaina 29.1.2022.

Seuran jäsenlehti Orpana postitetaan jäsenistölle kahdesti vuodessa. Orpanan kirjoittajissa on sekä harrastajatutkijoita että ammatikseen historiaa tutkivia. Lehden monipuolinen ja runsas sisältö on palkittu kahdesti vuosina 2005 ja 2015 Sukuseurojen Keskusliiton lehtikilpailussa. Lue lisää verkkosivuiltamme!