Sukuseurojen Keskusliitto

Tervetuloa Sukuseurojen keskusliittoon

Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen myös sukuharrastajille. Olemme tottuneet tapaamaan toisiamme erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa, nyt tapaamiset rajoittuvat etäpalavereihin ja muihin virtuaalisiin yhteyksiin. Onneksi olemme oppineet hyödyntämään niitä eivätkä yhteydet pääse kokonaan katkeamaan.

Sukuseurojen keskusliitto julkaisee Sukuviesti-lehteä ja tuottaa sukuseurojen ja harrastajien käyttöön kirjallista materiaalia, kuten alan oppi- ja käsikirjoja.  Sukuviesti-lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa ja se on suunnattu kaikille perheestään, suvustaan, sukututkimuksesta, sukuseuratoiminnasta, historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille.

Olemme tavattavissa myös pandemian aikana. Julkaisujamme voit tilata verkkokaupastamme, jonne pääset suoraan https://holvi.com/shop/5Xx02y/ tai kotisivujemme kautta www.suvut.fi/julkaisut.  Voit myös lähettää tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@suvut.fi .

Sukuviestiin voit tutustua osoitteessa https://www.suvut.fi/sukuviesti/.

Tarjous: Saat julkaisuistamme ja Sukuviesti-lehden tilauksista 20% alennuksen koodilla Suku2021. Muistathan lisätä koodin tilaukseesi!

Pandemian aikana voit asioida toimistollamme ennalta sovittuun aikaan. Huomioimme voimassa olevat turvallisuusohjeet eli noudatamme maskisuosituksia ja turvavälejä.

Kiitos vierailustasi osastollamme. Toivottavasti tapaamme pian myös livenä. Hyvää kevään odotusta ja mielenkiintoisia hetkiä sukuharrastuksen parissa!

Eine Kuismin
pääsihteeri